Söderbergs Personbilar huvudsponsor till Assyriska IF Norrköping

Söderbergs Personbilar har inlett samarbete med Assyriska IF Norrköping inför säsongen 2017. Söderbergs Personbilar går in som huvudsponsor och kommer bland annat att synas på lagets matchdräkt och hemmaplan.  

Vi tycker att Assyriska IF är en attraktiv förening som på ett skickligt sätt lyckas bedriva framgångsrik verksamhet med både herr- och damlag. Dessutom imponeras vi av deras arbete att hjälpa ungdomar i utsatta gruppen genom sitt sociala engagemang och det är något vi vill stötta och uppmuntra, säger Fredrik Björk, Bilmarknadschef på Söderbergs Personbilar. 

Söderbergs Personbilar är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Seat i Norrköping och Nyköping. Förutom det lokala engagemanget i IFK Norrköping DFK, IFK Norrköping och Assyriska IF finns genom Volkswagen ett stort åtagande som ligapartner till Allsvenskan och Superettan.

Att lyckas knyta till sig en partner som Söderbergs Personbilar & Volkswagen är ett utomordentligt kvitto på det jobb vi gör. Det är en kvalitetsstämpel som stärker vårt varumärke markant. Vi har jobbat fokuserat enligt planering under många år men arbetet har knappt börjat. Vi har en fortsatt lång väg att vandra och det är med stor stolthet och glädje att få fortsatta arbeta målinriktat med framförallt barn, ungdomar och de samhällsprojekt vi har igång samt nya planerade projekt tillsammans med vår nya huvudsamarbetspartner”, kommenterade föreningens ordförande Gabriel Chabe.

Assyriska IF firar 40 års jubileum under 2017 och samtidig är det föreningens mest aktiva tid någonsin med nystartat flicklag, ungdomsakademi för pojklag och flera samhällsprojekt.