Nya Crafter. 100% Volkswagen.

Nya Crafter är i grunden en helt ny bil. Den är enklare att lasta och förberedd så att du enkelt kan montera inredningar. Den finns med både framhjuls- och bakhjulsdrift. Dessutom kommer den med automatlåda och fyrhjulsdrift. Den stora skillnaden märks bakom ratten. Väljer du ergoComfort-sätet sitter du som en kung. Till din hjälp har du dessutom en mängd smarta säkerhets- och assistanssystem.

Nya Crafter är byggd med utgångspunkt från tusentals intervjuer med förare. Och vi har skapat en helt ny fabrik för att bygga den. Vi är mer än stolta över resultatet. En bil för föraren som dessutom bidrar till ditt företags ekonomi och minskar påverkan på miljön. Något som gjort att den blivit vald till Van of the Year 2017.

Crafter Skåp TDI 140 hk från 283.200:– exkl moms eller 2.520:- /mån*
Crafter Skåp TDI 102 hk från 251.900:– exkl moms eller 2.240:– /mån*

Kontakta oss för att boka provkörning eller få veta mer om Nya Crafter. Vill du läsa vidare finns mer information här.


Bränsledeklaration Crafter är ännu ej fastställ. *Volkswagen Leasing exkl moms 36 mån, 2 000 mil/år, 30% särskild leasingavgift, 47% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Erbjudandet gäller endast vid nybilsförsäljning. Bilen på bilden är extrautrustad.