Škoda Originalservice 6+

Reducerade priser på Originalservice för Skoda äldre än 6 år.

När din Skoda blivit äldre kanske du tycker att servicekostnaden känns som en trist utgift. Vi förstår dig men vill påminna om att det är viktigt att ta hand om din Skoda på bästa sätt. Vi lanserar nu Skoda Originalservice 6+ som innebär ett reducerat pris på reparationer och arbete för dig med en Skoda som är minst 6 år.

För oss är din Skoda lika viktig som en ny och vi vill gärna fortsätta ta hand om er båda. Vid service och reparationer på din bil använder vi självklart Originaldelar som är tillverkade just för din bil. Vår diagnosutrustning upptäcker snabbt fel, ofta redan innan de påverkar din bil. Det kan förstås spara en hel del pengar. Dessutom uppdaterar vi din bil med det senaste från fabrik. Vi ger dig också mobilitetsgaranti med hjälp på plats vid akut driftstopp 365 dagar om året dygnet runt.

Prisexempel Skoda Originalservice 6+

ŠKODA Fabia -08
Förr: 3.240 kr NU: 2.801 kr


skodakortet_4Skoda Kortet Visa

SKODA Kortet Visa gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är SKODA Kortet Visa förmodligen marknadens bästa bilkort. 

Läs med om SKODA kortet Visa här.