Välj verkstad lika noga som du väljer bil.

Själkvklart ska du välja en auktoriserad verkstad när du ska lämna in din Volkswagen, Audi eller Skoda på service eller reparation. Våra tekniker och mekaniker är specialutbildade på just din bil och vi använder självklart bara originaldelar som är tillverkade just för din bil.

Vi är inte som andra verkstäder

Kunskap är en färskvara, utvecklingen av bilarnas tekniska system och motorer går i en snabb takt. Därför satsar vi årligen ungefär 5600 utbildningstimmar på våra tekniker och servicerådgivare. Förutom det har vi omkring 4500 specialanpassade verktyg som regelbundet kontrolleras och kalibreras, perfekt anpassade till din bil. Till vår hjälp har vi dessutom vårt digitala diagnossystem SAM, som snabbt upptäcker fel, ofta redan innan de påverkar din bil. Det kan förstås spara en hel del pengar. Dessutom uppdateras alltid din bil med den senaste programvaran för optimal funktionalitet.

Sammantaget betyder det att när du väljer vår verkstad ökar du både livslängden och andrahandsvärdet på din Volkswagen, Audi och Skoda. Med rätt stämpel i serviceboken kan nästa ägare av din bil känna sig trygg med att bilen blivit omhändertagen på rätt sätt. Du får även 12 månaders eller 1000 mils garanti på alla reparationer enligt MRFs riktlinjer. På Originalreservdelar ger vi dessutom en 24 månaders garanti. Denna garanti täcker även följdskador som den skadade reservdelen orsakar.

Mobilitetsgaranti – hjälp dygnet runt, 365 dagar om året

Dessutom så får du förnyad Mobilitetsgaranti när du utför Grundservice/Long Life Service på din bil. Det innebär att du får hjälp dygnet runt, 365 dagar om året om du skulle få akuta problem med din bil.