Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Begagnade bilar du kan lita på

Das WeltAuto är en certifiering för begagnade Volkswagen, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Det passar utmärkt för dig som vill köpa en begagnad bil med trygghet som kommer från garantier och flera andra förmåner. För att en begagnad bil ska bli Das WeltAuto-certifierad krävs godkänt på en omfattande kvalitetskontroll och att bilen är högst fem år gammal och har gått max 12 000 mil.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig.

Fördelar och garantier från Das WeltAuto:

12 månaders garanti

Das WeltAuto-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Den gäller i 12 månader utan milbegränsning.
Gå till garanti

Kvalitetskontroll på 122 punkter

För att en begagnad bil ska bli Das WeltAuto-certifierad krävs godkänt på kvalitetskontrollen som omfattar 122 punkter. Vår servicepersonal undersöker bilen noggrant så att den är i bästa skick utanpå, inuti och under huven.
Gå till kvalitetskontroll

Möjlighet till finansiering

Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.
Gå till finansiering

Provkörning & bytesrätt

Självklart kan du provköra den bil du är intresserad av för att försäkra dig om att den passar dig och dina behov. Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan begagnad bil så kan du göra det inom 10 dagar från köpet.
Gå till bytesrätt

Mobilitetsgaranti

Om din Volkswagen, ŠKODA eller SEAT skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt – 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående. Förutsättningen är att din bil har servats på en auktoriserad verkstad.

Se våra begagnade bilar med Das WeltAuto:

Sökningen gav inga träffar

  Frågor? Kontakta oss direkt:

  Norrköping
  Nyköping

  Fredrik Mård

  Försäljningschef
  011-28 01 71

  Niklas Bergström

  Försäljningschef
  0155-20 90 57

  Roger Petersson

  Säljare
  0155-20 90 42