fbpx

Dags att byta till sommardäck? Boka din tid här.

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Öppettider idag: Verkstad Stängt  Försäljning Stängt

Born on the Track, Built for the Road

Audi har segrar från motorsportsvärlden som konkurrenterna bara kan sukta efter. Det är grunden till Audi Sport-modellerna där kraften från banan läggs direkt i dina händer. Från den första RS-modellen, RS 2 som sågs på vägarna 1994, till det senaste utbudet av R8 och RS-modeller har tanken varit densamma – högpresterande fordon för den vanliga vägen. Och vi är en av få specialister i landet på Audi Sport.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig.

Söderbergs är sedan 2016 en av få Audi Sport anläggningar, en noga utvald samling återförsäljare. När Audi samma år bytte namn på quattro GmbH till Audi Sport gjordes också en förädling av konceptet med specialiserade återförsäljare. Vår moderna anläggning i Nyköping är en av de första att bli Audi Sport-certifierad. Det är för att vi länge haft en passion för Audis högpresterande modeller och delar det intresset med många av våra kunder. Det innebär att du hos oss träffar säljare och tekniker som har Audi Sport i sitt DNA med kunskap och utbildning för att ta din körning till nästa nivå. Vi vill stödja dig i varje steg på din resa för att bli en Audi Sport förare och en medlem av #LeagueOfPerformance.

 

Audi Sport Service

Audi Sport Service ger dig den expertis, erfarenhet och kundomhändertagande du förväntar dig som Audi RS- eller R8-ägare. En Audi Sport-modell är inte som vilken bil som helst. Det vet våra Audi Sport-tekniker som har många års erfarenhet av R8 och RS-modeller. Det är inte bara deras engagemang och intresse för bilarna utan flera specialiserade kurser som gör att dom kan bevara och förbättra din Audi Sport-modells prestanda under många år framöver.

Ensamt på toppen? Inte direkt.

Egentligen är det riktigt fullt, det finns helt enkelt många Audi Sport-modeller att välja på. Du har coupé, sedan, sportback, cabriolet, supersportbil, SUV, kombi och certifierade racerbilar, Audi Sports modellutbud är en kombination av Audi modeller du känner igen men som är transformerade till högpresterande fordon med kraft från racerbanan.

Audi Sport modeller

Frågor? Kontakta våra säljare direkt.

Norrköping
Nyköping

Albin Hillebjörk

Företagssäljare Audi
011-28 01 22

Jonas Eliasson

Säljare Audi
011-28 01 24

Michael Ericsson

Säljare Audi
011-28 01 28

Daniel W Erdtman

Säljare Audi
0155-20 90 31