fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Born on the Track, Built for the Road

Audi har segrar från motorsportsvärlden som konkurrenterna bara kan sukta efter. Där i ligger grunden till modellerna från Audi Sport. Från den första modellen, RS2 som sågs på vägarna 1994, till det senaste utbudet av R8 och RS-modeller har tanken varit densamma – högpresterande fordon för vanlig väg.

Vi är i Nyköping en av få certifierade specialister i landet på Audi Sport.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig.

Ensamt på toppen? Inte direkt.

Egentligen är det riktigt fullt, det finns helt enkelt många modeller från Audi Sport att välja på. Du har coupé, sedan, sportback, cabriolet, supersportbil, SUV, kombi och certifierade racerbilar. Utbudet är en kombination av Audi-modeller du känner igen men transformerade till högpresterande fordon med kraft från racerbanan.

Audi R8 är byggd för banan men anpassad för vanliga vägen. Den består av ca 50 procent av samma delar som R8 GT3, racingbilen med titlar från långlopp som Le Mans, och den har samma DNA som nya R8 GT2, den racingbil med flest hästkrafter hittills.

RS-modellerna från Audi Sport® är utvecklade och justerade av motorsporsingenjörerna på Audi Sports huvudkontor i Neckarsulm. RS-modellerna består av kraftfulla motorer, justerade chassis, plats för passagerare och bantestad aerodynamik som tillsammans utökar prestandan till nya nivåer.

Audi Sport i Nyköping

Söderbergs är sedan 2016 en Audi Sport anläggning. Det är en noga utvald samling återförsäljare med specialiserad kunskap och möjligheter att erbjuda hela utbudet från Audi Sport. Vår anläggning i Nyköping blev en av de första Audi Sport certifierade anläggningarna, i Sverige finns endast fem återförsäljare.

Vårt team har en passion för Audis högpresterande modeller. Det innebär att hos och träffar du inte bara säljare och tekniker som är Audi Sport certifierade utan även har ett stort intresse. Det har även bidragit till att föra samman olika avdelningar att bilda Söderbergs racingteam som ställer upp med två Audi TT i Svenska Långloppsserien.

 

Audi Sport Service

Audi Sport Service ger dig den expertis, erfarenhet och kundomhändertagande du förväntar dig som ägare till en Audi R8- eller RS-modell. Du kör inte runt i vilken bil som helst. Det vet våra Audi Sport-tekniker med många års erfarenhet av R8 och RS-modeller. Det är inte bara deras engagemang och intresse för bilarna utan flera specialiserade kurser som gör att dom kan ta hand om och även förbättra din bils prestanda under många år framöver.

Frågor? Kontakta våra säljare direkt:

Norrköping
Nyköping

Albin Hillebjörk

Företagssäljare
011-28 01 22

Jonas Eliasson

Säljare
011-28 01 24

Michael Ericsson

Säljare
011-28 01 28

Daniel W Erdtman

Säljare
0155-20 90 31