fbpx

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Öppettider idag: Verkstad 07-18  Försäljning 09-18

Leasa, låna, köpa och försäkra SEAT.

Vi på SEAT vill att ditt bilinnehav ska vara enkelt och därför har vi tagit fram SEAT Trygghet som ger dig 3 års fri service, nybilsgaranti och assistans (Värde från ca 8.700:-). SEAT Trygghet ingår när du väljer att finansiera din bil med SEAT Financial Services och du kan istället koncentrera dig på att njuta av ditt bilinnehav!

SEAT Privatleasing.

Nu kan du leasa din bil direkt via hemsidan. Välj modell, anpassa bilen i några enkla val och välj sedan körsträcka. Fördelarna med Privatleasing är att det inte är ett krav på kontantinsats, ingen oro kring bilens framtida värde utan efter avtalstiden återlämnar du bilen till oss. Att leasa bil privat är ett bekvämt sätt att ha bil, den bärande tanken med SEAT Privatleasing är enkelhet.

Gå till beställ online

SEAT for Business.

Ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. Attraktivt helhetserbjudande till en konkurrenskraftig månadsbetalning.

Gå till SEAT for Business

SEAT försäkring.

Bilförsäkring  är unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Din bil repareras med SEAT Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på materialval och andrahandsvärdet.

Räkna ut ditt pris här.