fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Information Covid-19: Öppet som vanligt men med omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder. Läs mer

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Husbilar från Volkswagen – hem, ljuva hem

Letar du husbil i Norrköping eller Nyköping så ska du känna till att vi satsar på husbilar – vi är till och med ett utvalt Camper Center för Volkswagen. Det betyder att vi har all kompetens och hjälp du kan behöva när det gäller Volkswagens campersortiment och demobilar att provköra. Volkswagen California blev utsedd till “Camper of the Year 2019” och är den mest kända kompakta husbilen i världen, tillverkad sedan 50-talet. Nu har utbudet av husbilar från Volkswagen blivit både längre och kortare. Nya i utbudet är praktiska och kompakta Caddy California och rejäla Grand California.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig.

Varför välja en husbil från Volkswagen?

  • Elegant och smart inredning
  • Avancerade säkerhets- och assistanssystem
  • Effektiva motorer med låg förbrukning
  • 3 års vagnskadegaranti och upp till 5 års nybilsgaranti

Camperdagar i Finspång 9-10 april, Nyköping 16-17 april, Norrköping 18-19 april

Läs mer här

Nya Caddy California

Caddy California är frihet på ett nytt sätt. Det är både en bil med fem sittplatser och ett praktiskt semesterhem med bekväm sovplats, minipentry och smarta förvaringsutrymmen. Mysfaktorn är hög i Caddy California  med mörkläggningsgardiner, dimbar interiörbelysning, stolar och bord som lätt kan stuvas undan och ett fristående tält. Tack vare moderna assistanssystem har det aldrig varit bekvämare att resa. Med den nya digitala förarmiljön kan du uppleva banbrytande infotainment, inklusive mobila onlinetjänster som är lättillgängliga via den centrala pekskärmen.

Läs mer

California 6.1

California är originalet bland kompakta husbilar och har tillverkats i över 160 000 exemplar. Bäst beskrivs California som en liten tvåa med kök och uteplats. Att den har två rum är tack vare det genialiska taket som är uppfällbart och gömmer två extra sovplatser där man kan sitta upprätt vid huvudänden. Men det är typiskt för California som är fylld med smarta lösningar.

California finns i två versioner, Beach och Ocean. Vill du ha maximalt med sittplatser så är Beach att föredra med plats för upp till sju personer medan Ocean har plats för upp till  fyra personer men bjuder på maximala campingfunktioner med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök med färskvattentank. Båda versionerna erbjuder sängar, bord, sittplatser och förvaring.

Den övre sovplatsen har en säng med “dish-fjädrar” som är 120 x 200 cm och en läslampa med böjbar arm. Den nedre sovytan är 114 x 200 cm och har en loung-funktion med höjbart huvudstöd och hela sängen kan fällas ihop för ett större lastutrymme.

Den digitala förarplatsen har en högupplöst färgskärm och erbjuder WeConnect som ger tillgång till en mängd uppkopplade tjänster och pekskärm med kontrollpanel för campingfunktioner.

Visa tester och recensioner
Läs mer

Grand California

Grand California är en helt ny husbil som är ett rullande semesterhem. Den har massor med smarta funktioner som annars bara ryms i större husbilar men är ändå smidig att navigera genom trånga gator. Grand California finns i två verioner 600 och 680, båda har en fantastisk komfort, elegant inredning med fullt utrustat badrum samt perfekt belysning men skiljer sig i längd och placeringen av sovplatser.

Den kortare modellen 600 har en tvärställd säng för två vuxna och ett högre tak där en loftsäng finns anpassad för två barn. Den längre modellen 680 är optimerad för två personer och har en bekväm längsgående och bredare säng.

Köket har en gasolspis med två lågor, rostfri diskho, 70-liters kyl med frys som även är åtkomlig från utsidan när skjutdörren är öppen. Färskvattentank är på 110 liter och det finns 90 liter gråvattentank.

Vill du har fler smarta lösningar så finns till exempel solcellstak, WiFi hotspot, luftkonditionering bak och mycket mer att välja till.

Läs Transportbilsmagasinets provkörning på Gran Canaria

Läs mer

Bygg din husbil här:

Frågor? Kontakta våra säljare direkt.

Norrköping
Nyköping

Joakim Tjäder

Försäljningschef
011-28 01 35

Jan Nilsson

Säljare
011-28 01 34

Per-Olof Gustavsson

Säljare
0155-20 90 12

Max Thor

Säljare
0155-20 90 64