fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Information Covid-19: Öppet som vanligt men med omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder. Läs mer

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Dieselfrågan

Hösten 2015 kom det fram att vissa dieselbilar kunde ha en felaktig mjukvara. Sedan dess har Volkswagen Group tagit fram en myndighetsgodkänt åtgärd för bilarna och jobbat med att uppdatera så många bilar som möjligt. Vill du har mer information hänvisar vi till vwdiselinfo.se som är Volkswagen Group Sveriges särskilda webbplats om dieselfrågan.

Arbetet med att uppdatera berörda dieselbilar rullar vidare. Volkswagen Group har åtgärdat en större del av de dieselbilar som berörs av felaktig mjukvara och en mycket stor majoritet av de kunder som gör uppdateringen är nöjda med åtgärden. Volkswagen Group följer ständigt upp hur kunderna uppfattar åtgärden och resultatet visar att det fortfarande är mindre än en procent av de som uppdaterat sin bil som har haft något klagomål.

I Sverige och i likhet med de flesta andra EU-länder har myndigheterna beslutat att åtgärden är frivillig. Ingen är tvingad att uppdatera sin bil men Volkswagen Group jobbar med flera olika initiativ för att göra uppdateringen så enkel som möjlig för kunderna. Bland annat erbjuds att genomföra åtgärden i samband med vanlig service, lånebil och garantier.

Bli en del av Söderbergs du med

Lyssna till fem röster om hur det är att vara en del av Söderbergs bil.

Se lediga jobb