Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Bilia förvärvar Söderbergs Bil

Den 15 september offentliggjordes att Bilia tecknat avtal för att köpa Söderbergs Bil och nu har affären slutförts planenligt den 15 december. Det innebär att Bilia tar över ägandet av Söderbergs Bil i Norrköping och Nyköping men att allt är som vanligt. Vi säljer samma bilmärken, har samma öppettider och samma personal med mål att göra dig som kund riktigt nöjd varje gång.

Läs pressmeddelandet

Frågor besvaras av VD: Jonas Månsson, telefon 011-28 01 17, e-post jonas.mansson@soderbergsbil.se.

Om Bilia

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar. Bilia har cirka 150 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer personbilar av märket Volvo, BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt transportbilar av märket Renault, Toyota, Mercedes-Benz, Nissan och Dacia och lastbilar av märket Mercedes-Benz.

Bilia har idag en fullt utbyggd verksamhet med försäljning av nya bilar, e-handel, reservdelar och butiksförsäljning, service- och skadeverkstäder, däck och bilglas samt finansiering, försäkring, biltvätt, drivmedelsstationer och bildemontering under samma tak, vilket ger ett unikt erbjudande.

Bilia omsatte cirka 35 mdkr år 2021 och hade cirka 5 300 anställda.

Nyhetsarkiv