Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

En riktig Volkswagen Transportbilsverkstad

En Volkswagen Transportbil är inte sällan en viktig del för att hålla företagets hjul rullande. När du behöver service eller reparationer är din transportbil i goda händer hos oss våra specialutbildade tekniker. Och under tiden vi arbetar med din bil får du en fri lånebil av oss.

Frågor längs vägen? Våra servicerådgivare hjälper dig.

Originalservice med mobilitetsgaranti

En Originalservice ger din bil exakt vad den behöver och om du önskar gör vi eventuella tekniska uppdateringar och förbättringar från fabriken som byggde din bil. Läs mer om alla omfattande servicepunkter eller hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Vid servicen får du också en omfattande Mobilitetsgaranti som ger dig hjälp på plats inom Europa med fri bärgning och lånebil så att du kan fortsätta din resa, dygnet runt och året runt.

Läs mer

Gratis vikariebil

En del bilar är viktigare än andra. Till exempel de man behöver för att göra sitt jobb. När du servar din transportbil hos oss kan du därför låna en vikarie som är likvärdig din egen bil. Du får en fri lånebil så att du kan fortsätta jobba utan avbrott.

Läs mer

Prisgaranti

Det kostar inte mer att välja en auktoriserad verkstad. Därför lämnar vi prisgaranti på service av din Volkswagen Transportbil. Vi matchar skriven offert gällande arbetskostnad och delar av originalkvalitet.

Frågor? Kontakta oss direkt:

Norrköping
Nyköping

Maria Andersson

Verkstadschef
011-28 01 96

Robin Svensson

Servicerådgivare
011-28 01 41

Fredrik Karlsson

Verkstadschef
0765-266593

Oskar Leijonqvist

Servicerådgivare
0155-20 90 15

Bli en del av Söderbergs du med

Lyssna till fem röster om hur det är att vara en del av Söderbergs bil.

Se lediga jobb