Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

En riktig Volkswagen Transportbilsverkstad

En Volkswagen Transportbil är inte sällan en viktig del för att hålla företagets hjul rullande. När du behöver service eller reparationer är din transportbil i goda händer hos oss våra specialutbildade tekniker. Och under tiden vi arbetar med din bil får du en fri lånebil av oss.

Frågor längs vägen? Våra servicerådgivare hjälper dig.

Originalservice med mobilitetsgaranti

En Originalservice ger din bil exakt vad den behöver och om du önskar gör vi eventuella tekniska uppdateringar och förbättringar från fabriken som byggde din bil. Läs mer om alla omfattande servicepunkter eller hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Vid servicen får du också en omfattande Mobilitetsgaranti som ger dig hjälp på plats inom Europa med fri bärgning och lånebil så att du kan fortsätta din resa, dygnet runt och året runt.

Läs mer

Gratis vikariebil

En del bilar är viktigare än andra. Till exempel de man behöver för att göra sitt jobb. När du servar din transportbil hos oss kan du därför låna en vikarie som är likvärdig din egen bil. Du får en fri lånebil så att du kan fortsätta jobba utan avbrott.

Läs mer

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping

Prisgaranti

Det kostar inte mer att välja en auktoriserad verkstad. Därför lämnar vi prisgaranti på service av din Volkswagen Transportbil. Vi matchar skriven offert gällande arbetskostnad och delar av originalkvalitet.