Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Vi hjälper dig när olyckan varit framme

Vad händer om jag krockar med bilen? Frågorna är många men vi hjälper dig hela vägen oavsett om det gäller glas-, brand-, stöldskador, lack och rostskyddsgaranti. Vi utför alla typer av skadereparationer och använder alltid Originaldelar® som garanterar perfekt passform och högsta kvalitet. Skadespecialisten är en certifiering mot fabrikerna för Volkswagen, Audi, Seat, Škoda och Volkswagen Transportbilar med avseende på hur bilarna skaderepareras. Du kan vara trygg i att vi återställer din bil till bästa skick med kompetent personal som känner till varje vrå i din bil och har rätt kunskap för kalibrering av alla assistans- och säkerhetssystem som finns integrerade t ex i bilens kaross och vindruta.

Boka skadebesiktning i Norrköping

Tidsbokning telefon: 011-28 01 05

Gå till onlinebokning

Boka skadebesiktning i Nyköping

Tidsbokning telefon:

Volkswagen 0155-20 90 15
Audi 0155-20 90 33
Škoda 0155-20 90 43
Volkswagen Transportbilar 0155-20 90 18

Ring oss så berättar vi mer om hur du kan skadebesiktiga din bil hemifrån.

Så här gör du efter en olycka

1. Anmäl

När du råkar ut för en olycka ska du direkt anmäla skadan till ditt försäkringsbolag, av dem får du ett skadenummer som du sedan uppger när du kontaktar skadeverkstaden.

2. Boka skadebesiktning

Kontakta oss för att boka en skadebesiktning. Skadebesiktningen kan även genomföras hemifrån. Vid skadebesiktningen dokumenteras skador på din bil med foton som vi använder när vi gör en bedömning av arbetets omfattning innan vi bokar in en tid för reparationen.

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping

Försäkringsbolag

Här har vi samlat länkar till de vanligaste försäkringsbolagen. Det är till ditt försäkringsbolag du ska vända dig i första steget för att göra en skadeanmälan.