fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Välkommen till Söderbergs Bil

Vi säljer nya och begagnade bilar, reservdelar och tillbehör från våra anläggningar i Norrköping och Nyköping. I våra verkstäder hjälper vi våra kunder med service och reparationer men har även specialistverkstäder för glasarbeten, däck och skador. Mycket kretsar runt våra bilar – Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA och Skoda. Men för oss är det människorna det handlar om. Vårt fokus är service till våra kunder och att vara en arbetsplats där medarbetare trivs och lyckas. Vår historia sträcker sig bakåt till 1954 och idag är vi över 200 medarbetare som tillsammans omsätter över en miljard om året.

Lediga tjänster just nu

Controller

Vi är ett växande företag och nu söker vi en controller som gillar siffror, är prestigelös och tycker om att arbeta verksamhetsnära. Troligen har du ekonomiutbildning med redovisningsinriktning på högskolenivå och några års erfarenhet inom området. Här kommer du att arbeta med bokslutsarbete, ekonomistyrning, budget, redovisning, prognos, uppföljning och analysarbete.

Ansök senast 2022-06-10
Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidare
Läs mer och ansök

Säljare Volkswagen, Nyköping

Vill du arbeta med bilförsäljning i ett engagerat team uppbackat av starka varumärken? Hos oss möte du kunden i bilhallen, på event eller genom uppsökande verksamhet. Vårt arbetssätt är noggrant och med kunden i centrum och du kan skörda stora framgångar genom ansvarskänsla, proffsigt bemötande och ett driv att skapa bra affärer. Du kan både ha lång erfarenhet av bilförsäljning, eller vara intresserad av att byta försäljningsområde. Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper.

Vi samarbetar med jobbet.se i denna rekrytering.

Ansök senast 2022-06-05
Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidare
Läs mer och ansök

Fordonstekniker Audi, Norrköping

Vi söker dig som idag arbetar som fordonstekniker och har erfarenhet av felsökningsarbeten. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö, arbeta med Audi och de bästa verktygen, allt i en gemenskap bland härliga kollegor. Du kommer att arbeta med den senaste tekniken på nya bilar och hjälpa kunder med svåra problem på lite äldre bilar i våra moderna verkstäder.

Ansök senast 2022-05-27
Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidare
Läs mer och ansök

Spontanansökan

Det händer ibland att vi söker nya medarbetare med kort varsel och då är vår bank med spontanansökningar ett av de alternativ som vi använder oss av för att hitta rätt kompetens.

Verkstadstjänster Säljare och administration

Att vara en del av Söderbergs

Vi arbetar med bilbranschens starkaste varumärken och det innebär höga förväntningar från vår omgivning. Därför är det viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare och ha driftiga medarbetare. Därför satsar vi varje år tusentals timmar på utbildning och är måna om karriärmöjligheter inom företaget för varje medarbetare. Vi är stolta över att ha blivit utsedda till “Årets återförsäljare i Sverige” för både Audi och Skoda. Framgångarna är tack vare våra medarbetare som är engagerade, kundfokuserade och har rätt attityd. Därför är det självklart viktigt för oss när vi söker nya medarbetare.

Lär känna oss

Bilbranschen är i rörelse på många sätt. Vi vet inte idag hur det kommer att se ut om 10 år men vi vet att vi måste vara aktiva och föränderliga för att följa behoven från våra kunder om omvärlden. Vill du vara med på resan kanske du vill lära känna oss lite mer? I filmen nedan berättar några medarbetare om hur det är att arbeta på Söderbergs Bil.

Bli en del av Söderbergs du med

Lyssna till fem röster om hur det är att vara en del av Söderbergs bil.

Se lediga jobb