fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Välkommen till Söderbergs Bil

Vi säljer nya och begagnade bilar, reservdelar och tillbehör från våra anläggningar i Norrköping och Nyköping. I våra verkstäder hjälper vi våra kunder med service och reparationer men har även specialistverkstäder för glasarbeten, däck och skador. Mycket kretsar runt våra bilar – Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA och Skoda. Men för oss är det människorna det handlar om. Vårt fokus är service till våra kunder och att vara en arbetsplats där medarbetare trivs och lyckas. Vår historia sträcker sig bakåt till 1954 och idag är vi över 200 medarbetare som tillsammans omsätter över en miljard om året.

Lediga tjänster just nu

Lack efterjusterare, Norrköping

Som lack efterjusterare kommer du ingå i ett proffsigt team med god sammanhållning och som dessutom har roligt på jobbet. Vår lackverkstad är modern och en av dom största i Norrköping. Du kontrollerar bilar och delar före och efter lackering, polerar om det behövs. Du transporterar delar och bilar till och från lack.

Ansök senast 2022-10-07
Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidare
Läs mer och ansök

Fordonstekniker, Norrköping

Vi söker dig som idag arbetar som fordonstekniker och har erfarenhet av felsökningsarbeten. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö, arbeta med de bästa verktygen och en gemenskap bland härliga kollegor. Du kommer att arbeta med den senaste tekniken på nya bilar och hjälpa kunder med svåra problem på lite äldre bilar i våra moderna verkstäder.

Ansök senast 2022-10-09
Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidare
Läs mer och ansök

Fordonstekniker, Volkswagen Nyköping

Vi söker två nya kollegor som idag arbetar som fordonstekniker och har erfarenhet av felsökningsarbeten. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö, arbeta med de bästa verktygen och en gemenskap bland härliga kollegor. Du kommer att arbeta med den senaste tekniken på nya bilar och hjälpa kunder med svåra problem på lite äldre bilar i våra moderna verkstäder.

Ansök senast 2022-09-30
Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidare
Läs mer och ansök

Spontanansökan

Det händer ibland att vi söker nya medarbetare med kort varsel och då är vår bank med spontanansökningar ett av de alternativ som vi använder oss av för att hitta rätt kompetens.

Verkstadstjänster Säljare och administration

Att vara en del av Söderbergs

Vi arbetar med bilbranschens starkaste varumärken och det innebär höga förväntningar från vår omgivning. Därför är det viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare och ha driftiga medarbetare. Därför satsar vi varje år tusentals timmar på utbildning och är måna om karriärmöjligheter inom företaget för varje medarbetare. Vi är stolta över att ha blivit utsedda till “Årets återförsäljare i Sverige” för både Audi och Skoda. Framgångarna är tack vare våra medarbetare som är engagerade, kundfokuserade och har rätt attityd. Därför är det självklart viktigt för oss när vi söker nya medarbetare.

Lär känna oss

Bilbranschen är i rörelse på många sätt. Vi vet inte idag hur det kommer att se ut om 10 år men vi vet att vi måste vara aktiva och föränderliga för att följa behoven från våra kunder om omvärlden. Vill du vara med på resan kanske du vill lära känna oss lite mer? I filmen nedan berättar några medarbetare om hur det är att arbeta på Söderbergs Bil.

Bli en del av Söderbergs du med

Lyssna till fem röster om hur det är att vara en del av Söderbergs bil.

Se lediga jobb