fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Välkommen till Söderbergs Bil

Vi säljer nya och begagnade bilar, reservdelar och tillbehör från våra anläggningar i Norrköping och Nyköping. I våra verkstäder hjälper vi våra kunder med service och reparationer men har även specialistverkstäder för glasarbeten, däck och skador. Mycket kretsar runt våra bilar – Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA och Skoda. Men för oss är det människorna det handlar om. Vårt fokus är service till våra kunder och att vara en arbetsplats där medarbetare trivs och lyckas. Vår historia sträcker sig bakåt till 1954 och idag är vi över 200 medarbetare som tillsammans omsätter över en miljard om året.

Att vara en del av Söderbergs

På Söderbergs arbetar vi med bilbranschens starkaste varumärken och det innebär höga förväntningar från omgivningen. Därför är det viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare med driftiga medarbetare. Varje år satsar vi tusentals timmar på utbildning och är måna om karriärmöjligheter inom företaget för varje medarbetare. Vi är stolta över att ha blivit utsedda till “Årets återförsäljare i Sverige” för både Audi och Skoda. Våra framgångar är tack vare våra medarbetare som är engagerade, kundfokuserade och har rätt attityd. Därför är det självklart även viktigt för oss när vi söker nya medarbetare.

Vill du lära känna oss mer? Se filmen filmen nedan.

Lediga tjänster just nu

Just nu har vi inga lediga tjänster

Spontanansökan

Det händer ibland att vi söker nya medarbetare med kort varsel och då är vår bank med spontanansökningar ett av de alternativ som vi använder oss av för att hitta rätt kompetens.

Verkstadstjänster Säljare och administration

Lär känna oss

Bilbranschen är i rörelse på många sätt. Vi vet inte idag hur det kommer att se ut om 10 år men vi vet att vi måste vara aktiva och föränderliga för att följa behoven från våra kunder om omvärlden. Vill du vara med på resan kanske du vill lära känna oss lite mer? I filmen nedan berättar några medarbetare om hur det är att arbeta på Söderbergs Bil.

Bli en del av Söderbergs du med

Lyssna till fem röster om hur det är att vara en del av Söderbergs bil.

Se lediga jobb