fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Information Covid-19: Öppet som vanligt men med omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder. Läs mer

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Service- och verkstadsbokning

Här kan du boka service, felsökning/reparationer, bilglas och däckbyte. Du får prisuppgift och väljer en ledig tid när du bokar. Det är superenkelt – testa själv och boka nu.

Poäng på allt! Mat till exempel.

Med våra kundkort VISA får du poäng på alla dina inköp – var du än handlar. När du betalar din resa med något av våra kort ingår dessutom en reseförsäkring utan kostnad, du får 15 öre rabatt per liter drivmedel på Preems bemannade stationer och kan dessutom dela upp betalningen på 12 månader utan ränta och avgifter för inköp hos oss. Och poängen, dom ger återbäring med 100 kr vid 25.000 poäng.

Kortet har ingen årsavgift.
Allt med syftet att göra ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt.

Så tycker våra kunder

Det kan vara skönt att veta att den verkstad du valt verkligen lever upp till förväntningarna. Vi vill att du alltid ska känna dig nöjd med den service vi ger till dig och din bil. Våra kundundersökningar är ett sätt att se att vi håller vad vi lovar men även för att fortsätta utvecklas och överträffa våra kunders förväntningar. Vi är glada för alla omdömen och här kan du själv se vad våra kunder säger om oss.

Nyköping

Norrköping