Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Bilglas – hjälp med stenskott och byte av glas

Vindrutan är mycket mer än bara ett fönster. Den är en del av bilens bärande konstruktion och i moderna bilar även full av teknik. Självklart hoppas vi att du ska slippa stenskott. Men om du får ett hjälper vi dig gärna att laga det innan vindrutan spricker och försvagas. Har du en Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA eller Skoda är det glasklart vart du ska vända dig. Våra experter är utbildade av fabriken som byggde din bil och hos oss får du alltid din ruta ersatt med en Originalvindruta, på rätt sätt och med rätt lim – det är säkrast så.

Boka bilglas

Frågor längs vägen? Våra glasexperter hjälper dig.

3 snabba om stenskott:

  • Stenskott upp till storlek som en femkrona brukar gå att reparera.
  • Tejpa över stenskottet så fort som möjligt innan smuts och fukt samlas i skadan, det underlättar för en bra lagning.
  • Du betalar bara självrisken till ditt försäkringsbolag när vi lagar ditt stenskott eller byter vindrutan.

Originalvindruta gör bilen säker

Din vindruta är en del av bilens bärande konstruktion och utgör en stor del av karossens styvhet och krocksäkerhet. Vid en kollision agerar vindruta stöd till airbagen och därför är en korrekt monterad vindruta av yttersta vikt. På moderna bilar innehåller rutan också viktig teknik som laser, sensorer och kamerafunktioner. Teknik som är känslig mot glasets exakta tjocklek och vikt. En Originalvindruta passar din bil perfekt och har skyddande skikt för optimal isolering mot både ljus och värme.

Original torkarblad – är det någon skillnad?

Den dagen vädret är riktigt illa och dina torkarblad inte gör jobbet är det lätt att köpa först bästa torkarblad, det blir ändå bättre med nya än med slitna. I alla fall för stunden. Men för perfekt passform är Original torkarblad oöverträffade. I vårt sortiment finns flera hundra torkarblad för exakt passform till alla olika modeller. De är också bättre för plånboken på sikt. De slits långsammare, sveper alltid optimalt med flera tryckpunkter, sliter mindre på din vindruta och är enkla att byta med ett klick.

Till reservdelar

Så här byter vi din vindruta:

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping