Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Låna och försäkra begagnad bil

När du köper en begagnad bil från oss erbjuder vi stora valmöjligheter genom Söderbergs Finansiering. Vi vill hjälpa dig förverkliga dina planer oavsett om det är en stor eller liten bil – det viktiga är att den passar dig. Snabbt och smidigt lägger vi upp finansiering direkt på plats. Dessutom får du två veckors prova-på försäkring som heter TryggaMil från Trygg-Hansa.

Billån eller kontant?

Att undvika avbetalningar och ränta är en klok ekonomisk tanke men det finns också fördelar att väga med att ta ett billån vid ditt bilköp. Genom att ta ett mindre billån med rätt anpassad månadsavgift får du möjlighet att behålla en del av dina pengar som en buffert för andra oförutsedda utgifter. Med ett litet billån kan du köpa en något nyare bil och på så sätt flytta nästa bilköp framåt i tiden och få en modernare och säkrare bil. Räntekostnaden på billånet är avdragsgill i deklarationen som andra lån.

 

Billån från Söderbergs Finansiering

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Annuitet eller rak amortering
  • Kredittid 12-84 månader
  • Rörlig ränta (baserad på Stibor 90)
  • Fri förtidslösen – inga avgifter om du vill bryta finansieringen i förtid

Aviavgift 50 kr, väljer du Autogiro är avgiften 25 kr.

Trygg-Hansa TryggaMil

TryggaMil är en exklusiv bilförsäkring med samma grundskydd som Trygg-Hansas vanliga bilförsäkring, men laddad med flera smarta fördelar. T ex får du hyrbil i upp till 65 dygn om du inte kan använda din egen bil, en oerhört värdefull fördel så att vardagslivet kan rulla vidare när olyckan varit framme. Och skulle din bil totalförstörs eller bli stulen blir du ersatt med bilens marknadsvärde plus 25%, när du köper en ny bil hos utvalda bilhandlare. Med andra ord, kan du köra ut från bilhandlaren med en bil som är värd mer än din gamla.

Gå till Trygg-Hansas bilförsäkring TryggaMil

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping