Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Bilvård ligger oss varmt om hjärtat

I vår butik säljer vi bilvårdsprodukter, spolarvätska och allt sånt som du behöver till din bil.  Vill du ha hjälp att fylla på spolarvätska eller olja hjälper vi även till med detta och du kan i lugn och ro njuta av en kopp kaffe under tiden. Men vår bilvårdsavdelning erbjuder även ett fullständigt utbud inom rekond med flera typer av behandlingar för din bil.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Handtvätt, in- och utvändigt
  • Polering av strålkastare
  • Aquapel – glasbehandling
  • Rengöring och förbättring av små lackskador
  • Maskinvaxning och polering
  • Lackförsegling
  • Dammsugning och invändig rengöring
  • Ozonbehandling (tar bort dålig lukt)
  • Klädseltvätt
  • Sanering av hundhår

Tips för dig som vill tvätta hemma med lyckat resultat

Bra produkter och rätt tvättmetod är A och O för ett lyckat resultat. Gamla bortsra och svampar hjälpar dig inte, de repar och skadar fordonets utsida med försämrat lackskydd som följd. Ta som vana att välja en ny svamp vid varje tvätt så har du en bra grund för god bilvård. Schampo eller avfettning med för höga PH-värden förstör mer än dom gör nytta. Hos oss hittar du bra produkter och får den hjälp du behöver till just ditt fordon.

Enkla tvättråd

Tvätta aldrig solvärmd lack, tvätta aldrig med hetvatten, byt tvättsvamp till varje tvätt.

1. Lös upp smuts och ”trafikfilm”

Spraya på kallavfettning (vid behov, främst vintertid) på bilens nedre detaljer och vänta tills all asfalt är upplöst. Lägg med hand­spruta på alkalisk avfettning nerifrån och upp över hela bilen för att lösa upp organisk smuts. Vänta några minuter.

2. Spola av

Använd en högtryckstvätt för att spola av bilen nerifrån och upp, noggrannhet lönar sig för bästa resultat! Avsluta med en lätt spolning uppifrån och ner.

3. Handtvätta bilen

Mät upp bilschampo i en hink och häll i ljummet vatten. Tvätta med svamp och dela in bilen i sektioner, låt ej schampot torka in, spola av innan du går vidare till nästa sektion. Börja med tak, huv och rutor – dvs bilens övre ytor först. Använd kallvatten från vattenslang eller högtryck med lågt tryck för att skölja av.

4. Torka

Använd sämskskinn eller microduk. Torka uppifrån och ner.

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping