Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Välj service utförd av en expert på din bil

Vi tycker att din bil förtjänas att tas om hand på bästa sätt, oavsett om den är ny eller har några år på nacken. Därför har vi olika servicepaket för att det ska passa just din bil och årsmodell. Hos oss får du en noggrann genomgång av en expert som har kunnandet, specialverktygen och använder Originaldelar.

När du servar din bil hos oss behöver du inga extra assistansförsäkringar – det ingår.

Frågor längs vägen? Våra servicerådgivare hjälper dig.

Rätt stämpel i boken ger mervärde

I en undersökning av TNS/Sifo uppgav 95 procent att det skulle välja en bil fullstämplad servicebok och över hälften skulle vara beredd att betala minst 15 000 kronor mer för en bil som servats hos en auktoriserad verkstad. Att välja rätt service kan vara en framtida investering på flera sätt. En del är andrahandsvärdet och att din bil blir attraktivare på begagnatmarknaden – en annan del är tryggheten. Våra tekniker är experter på Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA och Skoda, det finns helt enkelt ingen som kan din bil bättre än vi.

Originalservice

Originalservice ger dig och din bil de bästa förutsättningarna för ett långt och friktionsfritt liv tillsammans. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.

Vad ingår vid Originalservice? Till att börja med vet din bil själv när det är dags för service, ett meddelande visas i bilens färddator. Hur ofta och vad som ska göras på din bil beror på körstil, körsträcka och bilens ålder. Originalservice är ett samlingsbegrepp för flera olika servicemoment som utförs vid olika tidpunkter och miltal. Vid varje servicetillfälle förlängs din Mobilitetsgaranti.

 

Fördelar med en Originalservice:

 • Originaldelar
 • Mobilitetsgaranti – hjälp dygnet runt 365 dagar om året
 • Teknisk uppdatering
 • Rätt stämpel i serviceboken som ger högre andrahandsvärde

Basservice

Är din Volkswagen, Audi, SEAT eller SKODA av 2012 års modell eller tidigare? Vi har gjort det enkelt och förmånligt för dig genom Basservice – ett serviceprogram i 12 punkter med 100 % kvalitet till ett lägre pris. I det ingår också Vägassistans i ett helt år, en extra trygghet på vägen.

Så välkommen med din bil till dem som den betyder mer för, än bara en bil bland andra – vi är experterna på din Volkswagen, Audi, SEAT och SKODA. Inte minst när det gäller servicen, som är viktig för att din bil ska fungera länge och problemfritt.

Från 1 895 kr

Vid Basservice ingår följande:

 • Byte av motorolja
 • Byte av oljefilter
 • Byte av luftfilter
 • Avläsning av felminne
 • Kontroll av batteri
 • Kontroll av avgassystem
 • Kontroll av bromsrör och bromsledningar
 • Kontroll av läckage på motor, växellåda och kylare
 • Kontroll av drivaxeldamasker
 • Kontroll av skick på däck samt mönsterdjup
 • Kontroll av bromsbelägg och bromsskivor
 • Kontroll av yttre belysning

Vägassistans ingår

Efter genomförd Basservice ingår ett års Vägassistans. Det innebär att du får hjälp på plats om bilen stannar eller inte startar, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig i Sverige – du ringer ett journummer så får du all den hjälp du behöver. Assistansen omfattar t.o.m när du tappat bort eller låst in nyckeln och vid punktering. Helt kostnadsfritt och utan självrisk.

Läs mer här

Prisgaranti

Det kostar inte mer att välja en auktoriserad verkstad. Därför lämnar vi prisgaranti på service på bilar från Volkswagen, Audi, SEAT och ŠKODA. Vi matchar skriven offert gällande arbetskostnad och delar av originalkvalitet.

Dela upp betalningen 12 månader räntefritt

Med våra kundkort VISA kan du välja att dela upp betalningen för inköp hos oss på 12 månader utan ränta eller avgifter. Dessutom får du poäng på alla dina inköp – var du än handlar. När du betalar din resa med något av våra kort ingår dessutom en reseförsäkring utan kostnad, du får 15 öre rabatt per liter drivmedel på Preems bemannade stationer. Och poängen, dom ger återbäring med 100 kr vid 25.000 poäng.

Kortet har ingen årsavgift.
Allt med syftet att göra ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt.