Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

En riktig Audiverkstad

Vi tycker att din Audi förtjänas att tas om hand på bästa sätt, oavsett om den är ny eller har några år på nacken. Därför har vi olika servicepaket för att det ska passa just din bil och årsmodell. Hos oss får du alltid en noggrann genomgång av en expert som har kunnandet, specialverktygen och använder Originaldelar. När du servar din bil hos oss behöver du inga extra assistansförsäkringar – det ingår.

Frågor längs vägen? Våra servicerådgivare hjälper dig.

Originalservice med mobilitetsgaranti

En Originalservice ger din bil exakt vad den behöver och om du önskar gör vi eventuella tekniska uppdateringar och förbättringar från fabriken som byggde din bil. Nu finns även Originalservice 4+ och Originalservice 8+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris på service och reparationer. Läs mer om alla omfattande servicepunkter eller hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Vid servicen får du också en omfattande Mobilitetsgaranti som ger dig hjälp på plats inom Europa med fri bärgning och lånebil så att du kan fortsätta din resa, dygnet runt och året runt.

Läs mer

Basservice med vägassistans

Är din Audi av 2014 års modell eller tidigare? Då finns vårt förmånliga erbjudande Basservice för din bil – ett serviceprogram i 12 punkter med 100 % originalkvalitet till ett lägre pris.

I Basservice ingår ett års Vägassistans. Det innebär att du får hjälp på plats i Sverige, dygnet runt, året runt. Assistansen omfattar till och med när du tappat bort eller låst in nyckeln och vid punktering. Helt kostnadsfritt och utan självrisk.

Läs mer

Dela upp betalningen 12 månader räntefritt med Audikortet

Med Audikortet VISA kan du välja att dela upp betalningen för inköp hos oss på 12 månader utan ränta eller avgifter. Dessutom får du poäng på alla dina inköp – var du än handlar. När du betalar din resa med kortet ingår en reseförsäkring utan kostnad och du får 15 öre rabatt per liter drivmedel på Preems bemannade stationer. Och poängen, dom ger återbäring med 100 kr vid 25.000 poäng. Kortet har ingen årsavgift. Våra servicerådgivare hjälper dig gärna med ansökan!

Läs mer

Prisgaranti

Det kostar inte mer att välja en auktoriserad verkstad. Därför lämnar vi prisgaranti på service av din Audi. Vi matchar skriven offert gällande arbetskostnad och delar av originalkvalitet.

Frågor? Kontakta oss direkt:

Norrköping
Nyköping

Christian Aguirre

Servicerådgivare
011-28 01 50

Mimmi Hjalmarsson

Servicerådgivare
011-28 01 50

Fredrik Stedt

Servicerådgivare
0155-20 90 65

Emma Pettersson

Servicerådgivare
0155-20 90 33

Bli en del av Söderbergs du med

Lyssna till fem röster om hur det är att vara en del av Söderbergs bil.

Se lediga jobb