Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Husbil från Volkswagen – hem, ljuva hem

Letar du husbil i Norrköping eller Nyköping är vi redo att hjälpa dig – vi är ett utvalt Camper Center för Volkswagen Transportbilar. Hos oss får du all hjälp du kan behöva när det gäller Volkswagens husbilar och här finns demobilar att provköra. Volkswagen California är den mest kända kompakta husbilen i världen, tillverkad sedan 50-talet. Nu finns ännu fler modeller i form av praktiska och kompakta Caddy California samt rymliga Grand California.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig

Varför välja en husbil från Volkswagen?

  • Elegant och smart inredning
  • Avancerade säkerhets- och assistanssystem
  • Effektiva motorer med låg förbrukning
  • 3 års vagnskadegaranti och upp till 5 års nybilsgaranti

Kontakta mig!

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Nya Caddy California

Caddy California är frihet på ett nytt sätt. Det är både en bil med fem sittplatser och ett praktiskt semesterhem med bekväm sovplats, minipentry och smarta förvaringsutrymmen. Mysfaktorn är hög i Caddy California  med mörkläggningsgardiner, dimbar interiörbelysning, stolar och bord som lätt kan stuvas undan och ett fristående tält. Tack vare moderna assistanssystem har det aldrig varit bekvämare att resa. Med den nya digitala förarmiljön kan du uppleva banbrytande infotainment, inklusive mobila onlinetjänster som är lättillgängliga via den centrala pekskärmen.

Läs mer

California 6.1

California beskrivs bäst som en liten tvåa med kök och uteplats. Att den har två rum är tack vare det genialiska taket som är uppfällbart och gömmer två extra sovplatser med dish-fjädrar, men de är typiskt för California som är fylld med smarta lösningar. California finns i två versioner, Beach och Ocean. Vill du ha maximalt med sittplatser så är Beach att föredra med plats för upp till sju personer medan Ocean har plats för upp till  fyra personer men bjuder på maximala campingfunktioner med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök med färskvattentank. Båda versionerna erbjuder sängar, bord, sittplatser och förvaring.

Den digitala förarplatsen har en högupplöst färgskärm och erbjuder WeConnect som ger tillgång till en mängd uppkopplade tjänster och pekskärm med kontrollpanel för campingfunktioner.

Visa tester och recensioner

Läs mer

Grand California

Grand California är ett rullande semesterhem med fantastisk komfort, elegant inredning och badrum. Den är smidig att navigera genom trånga gator trots att den rymmer sånt som du annars bara hittar i större husbilar. Grand California finns i två versioner 600 och 680. Den kortare modellen 600 har en tvärställd säng för två vuxna och ett högre tak där en loftsäng finns anpassad för två barn. Den längre modellen 680 är optimerad för två personer och har en bekväm längsgående och bredare säng. Köket med gasolspis, diskho, kyl och frys. Vill du har fler smarta lösningar så finns till exempel solcellstak, WiFi hotspot, luftkonditionering bak och mycket mer att välja till.

Läs Transportbilsmagasinets provkörning på Gran Canaria

Läs mer

Bygg din husbil här: