Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Originaldepån

Som en del av Originaldepån hör vi till de mer än 75 serviceanläggningar som är auktoriserade återförsäljare inom Volkswagengruppen, och en förlängning av biltillverkaren. Vi kan allt om din bil och har data om den från tillverkning till nutid. Med kvalificerad och specialiserad service av din Volkswagen, Skoda, Audi, Cupra eller SEAT ökar inte bara bilens livslängd, den får också ett högre andrahandsvärde.

   Volkswagen Service Logotyp Audi Service Logotyp Seat Service Logotyp Cupra Service Logotyp  Skoda Service Logotyp Volkswagen Transportbilar Service Logotyp

Aktuella erbjudanden

Tävla och vinn en hotellnatt

Beskriv fördelarna med använda en auktoriserad verkstad och var med och tävla om en hotellövernattning för två på Elite Hotel. Du skickar in ditt bidrag på originaldepan.se/tavling.

Den 31 augusti väljs 50 vinnare ut och därefter kontaktas du om du vunnit.

Bromsbyte

Fullt fungerande bromsar är avgörande för din säkerhet på vägen. Vi kontrollerar dina bromsar och byter om det krävs, självklart med originaldelar.

Boka nu

Originalservice

Med rätt service höjer du värdet på din bil, serva den hos en auktoriserad verkstad. Vi använder originaldelar och är utbildade på just din bil.

Boka nu

Alltid hos Originaldepån

Basservice

Du som har en bil äldre än fyra år kan alltid få en omfattande basservice av högsta kvalitet hos oss, till ett förmånligt pris. Ett helt år vägassistans ingår.

Boka nu

Glasrutor

Har du ett stenskott du behöver laga, eller en hel vindruta att byta? Vi hjälper dig alltid med både lagning och byte.

Läs mer

Däck

Se alltid till att ha bra däck på din bil. Vi har ett stort utbud av originaldäck som passar just ditt märke och modell, anpassade för alla väglag.

Läs mer

Reparation

Har du problem med din bil och den kan behöva repareras. Som auktoriserad verkstad utför vi skadebesiktningar och alla tänkbara reparationer.

Boka nu

Basservice med vägassistans

Är din bil av 2016 års modell eller tidigare? Då finns vårt förmånliga erbjudande Basservice för din bil – ett serviceprogram i 12 punkter med 100 % originalkvalitet till ett lägre pris.

I basservice ingår bland annat:

  • Vägassistans ingår i ett år.
  • Byte av motorolja och kupéfilter.
  • Kontroll av batteri och avgassystem.

Pris från 1.995 kr

Kontakta oss för mer information

Varför välja Originaldepån?

När du väljer Originaldepån kan du vara säker på att din bil servas av specialister och att originaldelar används. Det gör att du får utökade garantier och att din bil fortsätter att leva upp till tillverkarens hårda krav på kvalitet och säkerhet.

Kvalité

Vi garanterar högkvalitativa produkter och tjänster som är godkända av Volkswagen–gruppen. Det betyder att tillbehör, reservdelar och tjänster uppfyller tillverkarens strikta standarder för kvalitet och säkerhet. Och vi använder oss alltid av originaldelar.

Anpassade lösningar

Vi erbjuder tillbehör och tjänster som är specifikt utformade för att passa och fungera optimalt med just din bilmodell. Det resulterar i att du behåller bilens ursprungliga egenskaper och prestanda.

Expertis

Vår personal har genomgått omfattande utbildningar och har kunskapen som krävs för att ge utföra service och ge råd om den bästa produkten eller tjänsten för just din bil.

Garanti och support

När du köper tillbehör eller tjänster från oss kan du dra nytta av utökade garantier och support direkt från tillverkaren.

Håller bilen uppdaterad

Vi har tillgång till de senaste programvaruuppdateringarna och tekniska uppgraderingarna från bilens tillverkare. Detta säkerställer att din bil alltid har tillgång till de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

Helhetslösningar

Vi erbjuder ofta paketlösningar som inkluderar service, tillbehör och andra tjänster till fördelaktiga priser. Detta kan ge en mer kostnadseffektiv och bekväm lösning för dig som är bilägare.

Dokumenterad service

När du servar din bil hos oss sätter vi en stämpel i den digitala serviceboken. Detta ger dig full koll på vad som utförts på din bil samtidigt som du ser till att bilen bibehåller sitt värde.

Mobilitetsgaranti

När du servar din bil hos oss med en så kallad Originalservice får du automatiskt vår Mobilitetsgaranti. Detta innebär att skulle olyckan vara framme oavsett var i Europa du befinner dig kan du känna dig trygg med att du alltid kommer att få hjälp.

Originalservice 4+ och Originalservice 8+

Om din bil är mer än fyra år eller åtta år kan vi erbjuda allt som kommer med en Originalservice men till ett lägre pris. Du förlänger då bilens livslängd utan att tumma på bilens säkerhet – helt enkelt förlängd körglädje!

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping