Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Privatleasing – ett enklare bilägande

Privatleasing har blivit mycket populärt och den som valt att privatleasa hos oss gör det ofta igen – ett gott betyg tycker vi! Du får inga lån utan har en månadskostnad som inkluderar service under hela avtalstiden. Fordonskatt tillkommer och du väljer själv din bilförsäkring.

Privatleasing online

Du är bara några klick ifrån din nya bil. Gå vidare genom att välja bilmärke nedan för att se erbjudanden på privatleasing. Vi erbjuder allt från små och flexibla stadsbilar, rymliga familjebilar och helt elektriska SUV:ar.

Hur fungerar det att privatleasa?

Det är enkelt att leasa sin bil privat och det har senaste åren blivit väldigt populärt och vanligt. Vi har ofta erbjudanden på populära modeller. Fråga oss gärna om allt du tänker på gällande att leasa privat, ingen fråga är för dum, vi erbjudit privatleasing i många år och berättar gärna om allt vi lärt oss och erfarenheter från våra kunder.

Privatleasing är inget billån och du betalar ingen kontantinsats eller handpenning. Istället har du en kostnad per månad. Vi kan hjälpa dig att komma fram till vilken bil som är den bästa för dig. Sedan väljer du färg och extrautrustning, vårdar bilen ömt under avtalstiden. Du behöver inte tänka på bilens framtida värde utan lämnar tillbaka den till oss efter avtalstiden.

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping