Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Leasa, låna, köpa och försäkra Volkswagen

Början på ett bilköp handlar nästan alltid om kärlek vid första ögonkastet. Vilken utrustning du sedan väljer handlar om balansen mellan ”vill ha” och ”har råd med”. Det kan vara svårt att bestämma om du ska köpa eller leasa bilen. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. Volkswagen Financial Services erbjuder en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig

Privatleasing med Volkswagen

Du kan privatleasa din bil online. Välj modell, anpassa bilen i några enkla val och välj körsträcka. Att privatleasa en Volkswagen är ett bekvämt sätt att ha bil. Fördelarna med att privatleasa är ingen kontantinsats och en månadskostnad där serviceavtal ingår. På sätt och vis hyr du bilen, vanligast är 36 månader, och lämnar tillbaka den när leasingperioden löper ut. Superenkelt!

Privatleasing online

Volkswagen Choice – med garanterat restvärde

Volkswagen Choice är ett billån med minst 20% kontantinsats, avtalad körsträcka, avtalstid oftast 36 månader och garanterat restvärde. Räntan är avdragsgill. Efter avtalsperioden kan du enkelt lämna tillbaka bilen eller köpa loss bilen för det garanterade restvärdet. Vill du köpa en ny bil och din bil har ett högre värde är det garanterade restvärdet kan du använda de pengarna till din nästa bil.

Volkswagen Choice

Volkswagen Business Lease

Business Lease är ett förmånligt och enkelt bilinnehav för företag och enskilda firmor. Business lease är en paketlösning med företagsleasing, Volkswagen Försäkring, Volkswagen Serviceavtal och ett kostnadsfritt drivmedelskort Allt samlat på en faktura och med betalning per månad som vanligt. Och du kan teckna upp dig enkelt och snabbt online, klicka dig vidare på knappen nedan.

Business Lease online

Något att tänka på är att sköta om bilen som sin egen för att undvika slitage utöver det vanliga.
Ladda ner  Volkswagens skötselguide.

Volkswagen försäkring

Volkswagen Försäkring är varje Volkswagenägares egen försäkring. En försäkring bara för Volkswagen. Med unika villkor som lägre självrisk vid skada som ersätts av vagnskadegarantin, ersättning utan maxgräns för däck och fälg, en ny likvärdig Volkswagen vid totalskada och mycket mer.

Läs mer om Volkswagen Försäkring.