fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Information Covid-19: Öppet som vanligt men med omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder. Läs mer

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Leasa, låna, köpa och försäkra Volkswagen

Början på ett bilköp handlar nästan alltid om kärlek vid första ögonkastet. Vilken utrustning du sedan väljer handlar om balansen mellan ”vill ha” och ”har råd med”. Volkswagen Financial Services gör det möjligt att få mer, till en lägre månadskostnad. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande.

Privatleasing med Volkswagen

Du kan privatleasa din bil online. Välj modell, anpassa bilen i några enkla val och välj körsträcka. Att privatleasa en Volkswagen är ett bekvämt sätt att ha bil. Fördelarna med att privatleasa är 0 kr kontantinsats, fast månadskostnad och att serviceavtal ingår. På sätt och vis hyr du bilen och lämnar tillbaka den när leasingperioden löper ut. Superenkelt!

Privatleasing online

Något att tänka på är att sköta om bilen som sin egen för att undvika slitage utöver det vanliga.
Ladda ner  Volkswagens skötselguide.

Volkswagen Business Lease

Business Lease är ett förmånligt och enkelt bilinnehav för företag och enskilda firmor. Business lease är en paketlösning med företagsleasing, Volkswagen Försäkring, Volkswagen Serviceavtal och ett kostnadsfritt drivmedelskort Allt samlat på en faktura och med betalning per månad som vanligt. Och du kan teckna upp dig enkelt och snabbt online, klicka dig vidare på knappen nedan.

Business Lease online

Volkswagen försäkring

Volkswagen Försäkring är varje Volkswagenägares egen försäkring. En försäkring bara för Volkswagen. Med unika villkor som sänkt självrisk vid skada som ersätts av vagnskadeförsäkringen, full ersättning för däck och fälg, en ny Volkswagen vid totalskada och mycket mer.

Läs mer om Volkswagen Försäkring här.