Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Bilinredning

Vi är inte bara specialister på våra transportbilar utan även återförsäljare av bilinredning från två av marknadens starkaste varumärken. Oavsett dina behov så hjälper vi dig med en skräddarsydd lösning. Våra säljare har stor erfarenhet av behoven för en olika yrkesgrupper och kan hjälpa till med tips och råd för att var sak ska ha sin rätta plats i din transportbil.

Frågor längs vägen? Vi berättar gärna mer!

Varför välja bilinredning från oss?

  • Inredning av hög kvalitet
  • Kvalitetssäkrad montering av utbildade montörer
  • Pålitliga offerter
  • Snabba leveranser

Vi är återförsäljare för:

Modul-System är en av världens ledande leverantör av inredningslösningar för service- och budbilar. Med nära 50 års erfarenhet från branschen så är det många som kan vittna om den höga kvaliteten som kännetecknar deras produkter som innehåller allt från golv och beklädnad till bilinredning och hyllsystem, elsystem och dekor. Du kan helt enkelt få det precis så som du vill ha det.

Inredningen är konstruerad med lättviktsmaterial för att bidra till högre lastkapacitet, minskade bränslekostnader och mindre koldioxidutsläpp. Bra för både dig och din omgivning. Produkterna är nog testade och kommer med 5 års garanti.

Här kan du läsa mer om Modul-System

Würth erbjuder en mängd färdiga moduler som gör det enkelt för dig att välja en smidig lösning, men kan även skräddarsy inredningen efter ditt behov. Deras sortiment av tillbehör är brett och gör din arbetsplats i bilen optimal. Unikt för Würth är att de även tillverkar och säljer en mängd andra artiklar som till exempel verktyg, maskiner och förbrukningsmaterial till de flesta hantverksyrken. Det gör att vi kan leverera din bil komplett med både inredning och påfylld med skruvar, verktyg och annat från Würths breda produktsortiment.

Här kan du läs mer om Würth

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping