fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Information Covid-19: Öppet som vanligt men med omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder. Läs mer

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

CUPRA Norrköping

CUPRA är den nya sortens sportbil. Modellerna är ovanliga, smarta, speciella och individuella. Det handlar om mer än bara fart, det handlar lika mycket om design, materialval och ljud. Framtiden för CUPRA är elektrisk med fokus på både elbilar och laddhybrider. Söderbergs Bil i Norrköping är en utvald CUPRA återförsäljare med CUPRA-specialister inom både försäljning och verkstad. Välkommen att uppleva CUPRA hos oss!

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig.

CUPRA Corner finns i Norrköping

Söderbergs Bil är en CUPRA återförsäljare och det innebär att vi har har CUPRA Specialister i personalen, en på försäljning och en på servicesidan, som alltid får den senaste utbildningen och vet hur bilarna upplevs på bästa sätt. Vi är i och med detta även en auktoriserad CUPRA-verkstad som du kan boka här.

Välkommen till vårt CUPRA Corner som representerar CUPRA på ett perfekt sätt. En plats där modern sportighet är mer än bara det som handlar om bilarnas värld. Här hittar du unika livsstilsprodukter som uttrycker passionen hos CUPRA för hantverk och sofistikerade detaljer.

Vi kommer alltid ha en CUPRA för provkörning – välkommen att boka provkörning.

CUPRA modeller

Frågor? Kontakta våra säljare direkt.

Norrköping

Peter Gellett

Säljare
011-28 01 11