fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Privatleasa, Business Leasa och försäkra – enkelt med CUPRA

För att din leasing ska vara enkel har CUPRA tagit fram ett trygghetspaket med service, nybilsgaranti och vägassistans. Trygghetspaketet ingår för både privatpersoner och företag vid leasing eller finansiering som till exempel billån. Väljer du CUPRA får du helt enkelt ett generöst erbjudande som ger dig ett tryggt bilinnehav utan oförutsedda kostnader.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig.

Privatleasing till CUPRA

Service – Vägassistans – Nybilsgaranti

Med privatleasing får du ett enkelt bilinnehav och det är en av anledningarna till att denna ägandeform ökat så mycket på senare år. Till skillnad från billån behöver du inte betala någon kontantinsats utan du betalar en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde. Precis som när du äger bil är det viktigt att vårda din bil, om det finns skador på privatleasingbilen behöver de åtgärdas. Privatleasar du en CUPRA kan du även teckna en märkesförsäkring med överlägset skydd och 25% rabatt på premien.

Vid privatleasing ingår även service som innebär att du alltid får en originalservice till din CUPRA och därmed trygghet genom förlängd mobilitetsgaranti som ger dig hjälp dygnet runt alla 365 dagar om året.

Erbjudanden privatleasing

Business Lease till CUPRA

Egenföretagare eller vagnparksansvarig på ett stort företag? Oavsett vilket så erbjuder vi smidiga lösningar och erbjudanden kring tjänstebilar. Till exempel får du effektiv administration genom vår samlad fakturering av leasing, service, försäkring och drivmedelskort.

Företagsleasing med restvärde är enkelt och har en låg månadskostnad. Business Lease är ett helhetserbjudande med utan särskild första leasingavgift, fast månadskostnad, serviceavtal, försäkring, garanterat restvärde och drivmedelskort. Och alla utgifter kommer på en faktura med betalning per månad.

Erbjudanden företag

CUPRA Skötselguide

Något att tänka på är att sköta om bilen som sin egen för att undvika slitage utöver det vanliga.
Ladda ner  CUPRA skötselguide

Försäkra din CUPRA

Märkesförsäkringen till CUPRA är unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Din bil repareras med CUPRA Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på materialval och andrahandsvärdet.

Räkna ut ditt pris här

Frågor? Kontakta oss direkt:

Norrköping

Henrik Göransson

Säljare
011-28 01 11