Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Privatleasa, Business Leasa och försäkra – enkelt med CUPRA

Leasa, låna eller köpa en ny CUPRA? Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. Volkswagen Financial Services erbjuder en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig.

Privatleasing med CUPRA

Med privatleasing får du ett enkelt bilinnehav.Privatleasingerbjudanden från CUPRA baseras på en första förhöjd leasingavgift på 10.000 kr som sänker din månadskostnad med -300 kr/mån. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka bilen till oss. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Privatleasing online

CUPRA Billån – bil med garanterat restvärde

CUPRA Billån är ett billån med minst 20% kontantinsats, avtalad körsträcka, avtalstid 36 månader (oftast) och garanterat restvärde. Räntan är avdragsgill. Efter avtalsperioden kan du enkelt lämna tillbaka din CUPRA eller köpa loss bilen för det garanterade restvärdet. Vill du köpa en ny CUPRA och din bil har ett högre värde än det garanterade restvärdet kan du använda de pengarna till din nästa bil.

CUPRA Billån

Business Lease till CUPRA

Egenföretagare eller vagnparksansvarig på ett stort företag? Oavsett vilket så erbjuder vi smidiga lösningar och erbjudanden kring tjänstebilar. Till exempel får du effektiv administration genom vår samlad fakturering av leasing, service, försäkring och drivmedelskort.

Företagsleasing med restvärde är enkelt och har en låg månadskostnad. Business Lease är ett helhetserbjudande utan särskild första leasingavgift, fast månadskostnad, serviceavtal, försäkring, garanterat restvärde och drivmedelskort. Och alla utgifter kommer på en faktura med betalning per månad.

Business Lease online

Något att tänka på är att sköta om bilen som sin egen för att undvika slitage utöver det vanliga.

Läs mer i CUPRA skötselguide

Försäkra din CUPRA

Märkesförsäkringen till CUPRA är unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Din bil repareras med CUPRA Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på materialval och andrahandsvärdet.

Räkna ut ditt pris här