fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Information Covid-19: Öppet som vanligt men med omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder. Läs mer

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Privatleasa, Business Leasa och försäkra – enkelt med CUPRA

För att din leasing ska vara enkel har CUPRA tagit fram ett trygghetspaket med service, nybilsgaranti och vägassistans. Trygghetspaketet ingår för både privatpersoner och företag vid leasing eller finansiering som till exempel billån. Väljer du CUPRA får du helt enkelt ett generöst erbjudande som ger dig ett tryggt bilinnehav utan oförutsedda kostnader.

Leasa CUPRA som privatperson

Privatleasing
Med privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Till skillnad från billån behöver du inte betala någon kontantinsats utan du betalar en kostnad per månad. Denna månadskostnad är baserad på en rörlig ränta. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde. Precis som när du äger bil är det viktigt att vårda din bil, om det finns skador på privatleasingbilen behöver de åtgärdas.  För ett attraktivt helhetserbjudande med leasing, service och försäkring på en faktura erbjuds för dig en försäkring, om du leasar en CUPRA privat, med en rabatt på 25% av premien. Din återförsäljare hjälper dig gärna med att lägga upp detta vid leverans samt att beräkna den individuella premien.

Serviceavtal
Serviceavtal ingår utan extra kostnad i månadsbetalningen, vilket innebär garanterad originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd mobilitetsgaranti hos auktoriserad verkstad. Med originalservice ökar livslängden på din nya CUPRA.

Något att tänka på är att sköta om bilen som sin egen för att undvika slitage utöver det vanliga.
Ladda ner  CUPRA skötselguide

CUPRA for Business

Egenföretagare eller vagnparksansvarig på ett stort företag? Oavsett vilket så har CUPRA Financial Services erbjudanden som passar dig och allt runt företagets bilar. Smidig administration med samlad fakturering av leasing, service, försäkring och drivmedelskort.

Företagsleasing med restvärde är enkelt och har en låg månadskostnad. Business Lease är ett helhetserbjudande med 0 kr kontantinsats, fast månadskostnad, serviceavtal, försäkring, garanterat restvärde och drivmedelskort – allt på en faktura med betalning per månad. Du väljer vad som passar din verksamhet bäst.

Business Edition-erbjudanden

CUPRA försäkring

Bilförsäkring  är unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Din bil repareras med CUPRA Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på materialval och andrahandsvärdet.

Räkna ut ditt pris här

Frågor? Kontakta våra säljare direkt.

Norrköping

Peter Gellett

Säljare
011-28 01 11