Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

En riktig Cupraverkstad

Vi tycker att din CUPRA förtjänas att tas om hand på bästa sätt, oavsett om den är ny eller har några år på nacken. Därför har vi olika servicepaket för att det ska passa just din bil och årsmodell. Hos oss får du alltid en noggrann genomgång av en expert som har kunnandet, specialverktygen och använder Originaldelar. När du servar din bil hos oss behöver du inga extra assistansförsäkringar – det ingår.

Frågor längs vägen? Våra servicerådgivare hjälper dig.

CUPRA Service

En Originalservice ger din bil exakt vad den behöver och om du önskar gör vi eventuella tekniska uppdateringar och förbättringar från fabriken som byggde din bil. Nu finns även Originalservice 4+ och Originalservice 8+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris på service och reparationer. Läs mer om alla omfattande servicepunkter eller hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Vid servicen får du också en omfattande Mobilitetsgaranti som ger dig hjälp på plats inom Europa med fri bärgning och lånebil så att du kan fortsätta din resa, dygnet runt och året runt.

Läs mer

CUPRA Mobility Service

När du servar din CUPRA hos oss ingår CUPRA Mobility Service. Det betyder att vi ger dig full assistans om något händer under färden. Du får hjälp oavsett om du råkar ut för driftsstopp, en olycka, stöld eller får slut på bränsle – vart du än befinner dig, dygnet runt, sju dagar i veckan.

Läs mer

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping

Prisgaranti

Det kostar inte mer att välja en auktoriserad verkstad. Därför lämnar vi prisgaranti på service av din CUPRA. Vi matchar skriven offert gällande arbetskostnad och delar av originalkvalitet.

Garantier och högre andrahandsvärde

Rättstämpel i serviceboken ger mervärde. I en undersökning av TNS/Sifo uppgav 95 procent att de skulle välja en bil med fullstämplad servicebok och över hälften var beredd att betala minst 15 000 kr mer för en bil som servats hos en auktoriserad verkstad. Dessutom får du trygghet med 1 års garanti på reparationer/arbete och 2 års garanti på Originaldelar.