Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Reservdelar

Vi har de rätta reservdelarna som passar perfekt till din Volkswagen Audi, Seat, Škoda och Volkswagen Transportbil. Läs mer om vad Originaldelar innebär för dig och din bil och använd gärna vårt formulär för att göra en reservdelsförfrågan.

Originaldelar® – spelar det någon roll?

Originaldelar till Volkswagen, Audi, Seat, Škoda och Volkswagen Transportbilar är utvecklade för att passa just din bil. En Originaldel är tillverkad med exakt samma kvalitet och passform som delarna på din bil när den var ny. Det innebär att varje Originaldel är konstruerad för maximal livslängd, säkerhet och prestanda.

Vindrutor

Vindrutan handlar om mer än att bjuda på en vacker utsikt. Den är en del av bilens konstruktion, full av teknik och bidrar till vridstyvheten och krocksäkerheten i din bil. Med en Originalvindruta är passformen perfekt och får din bil att hålla samma säkerhetsstandard som när den var ny.

När du byter din vindruta hos oss kalibrerar vi alla säkerhetssystem som är kopplade till sensorer och radarsystem monterade i vindrutan.

Bromsar & tändstift

Bromsarna är en av de viktigaste säkerhetsdetaljerna i din bil. De ska se till att du bromsar ned bilen tryggt och säkert och på kortast möjliga sträcka i alla typer av trafiksituationer. Och de ska fungera felfritt i alla typer av väder och temperaturer. Då är det tryggt att veta att med Originalbromsar bromsar du med maximal precision i alla typer av förhållanden. Med precis samma bett som när din bil var ny från fabriken.

Visste du att våra Originaltändstift är specifikt utvecklade för att passa motorn i din bil och garanterar att motorn får just den gnista som den behöver vid precis rätt tillfälle – i upp till 9 000 mil? Originaltändstift är det som gör att motorn i din bil går precis pålitligt, tyst och bränslesnålt som den var konstruerad att göra.

Motorolja & AdBlue®

Som balsam för själen i din bil – Originalmotorolja. Den har många uppgifter; den ska smörja, skydda och rengöra motorn så att körglädjen, prestandan och bränsleekonomin fortsätter att hålla samma höga nivå som när din bil var ny. Till varje enskild motor finns en specifik Originalmotorolja. Passa på när du har din bil på service att köpa Originalmotorolja och lägga i bagaget på din bil, då är du alltid redo när det är dags att fylla på.

AdBlue® är en avgasreningsvätska vars innehåll minskar mängden skadliga kväveoxider i avgaserna från bilar med dieselmotor. Även om reaktionen är komplex och fortgår hela tiden märker du som förare ingenting. Allt du behöver göra är att helt enkelt fylla på AdBlue® efter några tusen mil. Om AdBlue®- tanken är tom kan du inte starta din bil förrän du har fyllt på med AdBlue®.

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, eller behöver du hjälp att boka någon av våra tjänster?

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping