Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Lasthållare och takbox

Med lasthållare och takbox behöver du inte trolla varje gång det behövs lite mer utrymme. Vad du än behöver frakta, förvara eller transportera så har vi smarta lasthållare, takboxar och avdelare för bagageutrymmet som fungerar optimalt och säkert med din bil.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig.

Kvalitet hela vägen

  • Thule, Packline och Originaltillbehör
  • Smarta och säkra transporter på taket
  • Vi hjälper dig med rätt lasthållare och takbox för din bil

Lasthållare och takbox

För att skaffa mer lastutrymme börjar allt med bra lasthållare som är smidiga och flexibla. Våra original lasthållare är säkra vid olyckor, smidiga att montera och låsbara för skydd mot stöld. När du väljer ett original tillbehör får du både perfekt passform och högsta kvalitet. Original lasthållarna är tillverkade av starka aluminiumprofiler med mekaniska delar i rostfritt stål och med detaljer och skydd i tålig plast. Dessutom City Crash-testade för högsta säkerhet. Enligt oss är det den bästa basen för att fästa takbox eller hållare för till exempel kajak, surfbrädor, cyklar, eller skidor på din bil.

Förutom takboxar från Audi Genuine Accessories samarbetar vi med Thule och Packline som erbjuder ett brett sortiment med flera ”bäst i test” utmärkelser.

Läs mer om Thule och Packline här.

Tillbehörskataloger – bara perfekt passform

I våra tillbehörskataloger hittar du ovanligt smarta och funktionella lasthållare anpassade för just din bil. Du söker enkelt online på antingen registreringsnummer eller bilmodell. Enklar än så kan det inte bli och du vet garanterat att lasthållarna, eller takräcken som de också kallas, passar just din bil.