Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Visa laddplatser nära mig

Skattereduktion för grön teknik

När du installerar en laddbox hemma kan du få skattereduktion för delar av kostnaden. Från den 1 januari 2021 kallas skattereduktionen för grön teknik. Det fungerar på liknande sätt som med ROT och RUT och du får avdraget direkt på fakturan från företaget som utför din installation.

Läs mer här www.skatteverket.se

Vad är skattereduktion för grön teknik?

För att motivera hushåll i Sverige att i högre grad investera i lösningar som är bra för miljön har regeringen tagit beslut för att gör det enklare att välja ett fossilfritt alternativ.

Grönt Skatteavdrag är uppbyggt på samma sätt som RUT- och ROT-avdraget. Det tidigare ”Ladda hemma-stödet” från Naturvårdsverket innebar att du sökte bidrag i efterhand när du köper laddbox md installation, nu är avdraget för Grön teknik redan gjort när du får din faktura.

För alla som köper laddbox och installation från oss blir processen för att få ta del av det statliga stödet enklare och det innebär att upp till 50% av kostnaderna för installation och hårdvara dras bort som skattereduktion, dock max 50 000 kr.

Frågor? Kontakta oss direkt:

Vi på Söderbergs bil finns här för dig och gör vårt bästa för hjälpa dig om du har frågor, oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil eller behöver hjälp att boka någon av våra tjänster. 

Kontakta Norrköping Kontakta Nyköping

Elbil eller laddhybrid

Vad är skillnaden?

Mer om skillnaden

Laddning och räckvidd

Samlad kunskap

Mer om laddning och räckvidd

Frågro och svar

10 vanligaste frågorna

Till FAQ