Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Privatleasa, Business Leasa och försäkra – enkelt med SEAT

Leasa, låna, köpa och försäkra din nya SEAT.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig

 

SEAT Privatleasing

Nu kan du leasa din bil direkt via hemsidan. Välj modell, anpassa bilen i några enkla val och välj körsträcka. Att privatleasa en SEAT är ett bekvämt sätt att ha bil. Fördelarna med att privatleasa är 0 kr kontantinsats och en månadskostnad där serviceavtal ingår. På sätt och vis hyr du bilen och lämnar tillbaka den när leasingperioden löper ut. Superenkelt!

Privatleasing online

SEAT Billån – bil med garanterat restvärde

SEAT Billån är ett billån med minst 20% kontantinsats, avtalad körsträcka, avtalstid 36 månader (oftast) och garanterat restvärde. Räntan är avdragsgill. Efter avtalsperioden kan du enkelt lämna tillbaka din SEAT eller köpa loss bilen för det garanterade restvärdet. Vill du köpa en ny SEAT och din bil har ett högre värde än det garanterade restvärdet kan du använda de pengarna till din nästa bil.

SEAT Billån

SEAT for Business

Egenföretagare eller vagnparksansvarig på ett stort företag? Oavsett vilket så har SEAT Financial Services erbjudanden som passar dig och allt runt företagets bilar. Smidig administration med samlad fakturering av leasing, service, försäkring och drivmedelskort.

Företagsleasing med restvärde är enkelt och har en låg månadskostnad. Business Lease är ett helhetserbjudande med 0 kr kontantinsats, fast månadskostnad, serviceavtal, försäkring, garanterat restvärde och drivmedelskort – allt på en faktura med betalning per månad. Du väljer vad som passar din verksamhet bäst.

Business Edition-erbjudanden

Något att tänka på är att sköta om bilen som sin egen för att undvika slitage utöver det vanliga.
Ladda ner  SEAT skötselguide

SEAT försäkring

Bilförsäkring  är unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Din bil repareras med SEAT Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på materialval och andrahandsvärdet.

Räkna ut ditt pris här