fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Privatleasa, Business Leasa och försäkra – enkelt med SEAT

SEAT Trygghet ger dig fri service, nybilsgaranti och assistans i 3 år. Och det ingår när du väljer att finansiera din bil med SEAT Financial Services.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig

SEAT Privatleasing

Nu kan du leasa din bil direkt via hemsidan. Välj modell, anpassa bilen i några enkla val och välj körsträcka. Att privatleasa en SEAT är ett bekvämt sätt att ha bil. Fördelarna med att privatleasa är 0 kr kontantinsats, fast månadskostnad och att serviceavtal ingår. På sätt och vis hyr du bilen och lämnar tillbaka den när leasingperioden löper ut. Superenkelt!

Privatleasing online

SEAT for Business

Egenföretagare eller vagnparksansvarig på ett stort företag? Oavsett vilket så har SEAT Financial Services erbjudanden som passar dig och allt runt företagets bilar. Smidig administration med samlad fakturering av leasing, service, försäkring och drivmedelskort.

Företagsleasing med restvärde är enkelt och har en låg månadskostnad. Business Lease är ett helhetserbjudande med 0 kr kontantinsats, fast månadskostnad, serviceavtal, försäkring, garanterat restvärde och drivmedelskort – allt på en faktura med betalning per månad. Du väljer vad som passar din verksamhet bäst.

Business Edition-erbjudanden

Något att tänka på är att sköta om bilen som sin egen för att undvika slitage utöver det vanliga.
Ladda ner  SEAT skötselguide

SEAT försäkring

Bilförsäkring  är unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Din bil repareras med SEAT Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på materialval och andrahandsvärdet.

Räkna ut ditt pris här

Frågor? Kontakta oss direkt:

Norrköping

Esa Pettersson

Säljare
011-28 01 28