fbpx

Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Ring oss 011-28 01 00 eller 0155-20 90 00

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Leasa, låna, köpa och försäkra Volkswagen Transportbilar

Vi erbjuder konkurrenskraftiga finansieringslösningar anpassade för ert behov av din nya Volkswagen Transportbil. Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Volkswagen All-in

Genom All-in samlar vi bilkostnaderna med en månatlig betalning på en faktura. Företaget får mindre pappershögar och enklare administration. Enkelt paketerat med Volkswagen Leasing, som ger momsavdrag med 50 procent av leasingavgiften och företaget behöver inte binda eget kapital för bilarna. Volkswagen Försäkring, förmånligare försäkringspremie när bilen finansieras hos Volkswagen Financial Services och ersättning med upp till 50 000 kr för stulen utrustning i lastutrymmet. Volkswagen Serviceavtal från låga 99 öre milen. Vi kan också erbjuda föraren ett drivmedelskort laddat med konkurrenskraftig företagsrabatt. Mer pang för pengarna.

Beställ All-in online

Volkswagen försäkring

Med Volkswagen Försäkring får du maximal trygghet och service när du som bäst behöver det. Den bästa försäkringen för din transportbil. Enkel, prisvärd och trygg.

Räkna ut ditt pris här