Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Sälj din bil till oss

Vi tycker det ska vara enkelt att sälja sin bil. Därför köper vi din bil utan krångel.

Om att sälja sin bil till oss

Går du i tankarna att byta bil kanske du även funderar på att sälja den bil du har idag. Du kan sälja din bil till oss utan att köpa en annan bil. Vi vill att det ska vara enkelt, tryggt och smidigt. Våra testare har erfarenhet och expertisen för en rätt värdering och du får en snabb utbetalning när affären är i hamn.

När din bil testas hos oss går våra testare igenom bilens skick och tittar på den viktiga servicehistoriken för att se att bilen blivit omhändertagen på rätt sätt, bäst är service på auktoriserad verkstad.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig.

Vanliga frågor och svar

Värdering på din bil baseras på årsmodell, miltal och skick. När vi köper in din bil gör vi ett test och ser över värderingen om din bil har efterfrågan utrustning etc.

Värderingen på hemsidan är en onlinetjänst som sätter värdet genom att jämföra alla liknande bilar som sålts och annonserats och sålts i närtid. När du går vidare och ber att vi kontaktar dig gör våra testare en manuell justering av värderingen med fler hänsyn till just din bil och det kan innebära att den slutliga värderingen blir högre om du till exempel har en bil i gott skick med efterfrågad extrautrustning. Se värderingen online som en fingervisning om din bils värde men det slutliga priset kommer du överens om på plats med vår säljare som köper in din bil.

Hela värderingsprocessen är helt kostnadsfri oavsett om du i slutändan väljer att sälja din bil till oss eller inte.

Har du ett billån idag så kontrollerar vi aktuell restskuld med finansgivaren. Vid utbetalningen till dig drar vi av restskulden som vi löser med finansgivaren. Inget krångel för dig, vi löser lånet på din bil.

Du behöver registreringsbeviset på din bil från Transportstyrelsen när du lämnar bilen till oss, det används för ägarbytet och är en viktig värdehandling. Ingen annan administration för dig utan vi sköter allt pappersarbete.

Hittar du inte svaret på din fråga? Tveka inte att kontakta oss.