Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Camper-dagar 24-25 nov i Norrköping

Har du inte hört talas om California eller Grand California tidigare är det hög tid att lära känna dem nu. Kom på våra Camper-dagar för att se bilarna på riktigt. Just dessa dagar bjuder vi på lättare förtäring och har exklusivt samlat ihop alla våra husbils-modeller; California och både kort och lång Grand California.

Datum och tider:
Söndag 24 november kl 10-14
Måndag 25 november kl 19-21

Det är ingen nyhet att Volkswagen bygger husbilar. Sedan 50-talet har över 160 000 exemplar av Volkswagen California byggts och det gör den till den mest kända kompakta husbilen i världen. Nu kommer även Grand California som är en husbil i sex-metersklassen med 177 hk TDI-motor (EU 6-standard) och 8-stegad automatlåda som standard. Hos Söderbergs Bil i Norrköping har vi ett lite extra engagamang för husbilar. Vi är nämligen ett av få utvalda VW Camper Center med all kompetens och hjälp du kan behöva när det gäller våra husbilar.

Beställer du en Grand California före jul så får du special-utrustning värd ca 25 000 kr. Thule markis med förtält, Volkswagen Original utemöbler och gasoltuber P11 fyllda + gaslarm.

Läs mer om California 6.1 här och Grand California här.

Varmt välkommen!

Nyhetsarkiv