Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Nu byter vi logotyp och namn!

Efter nästan 30 år med samma logotyp uppdaterar vi vår visuella identitet och byter namn. Vi är såklart samma företag  men med ett modernare och tydligare utseende. Namnändringen i sig är ingen stor sak, de flesta säger redan idag SöderbergS Bil eller bara Söderbergs. 

Den nya logotypen är framtagen och designad av ett kreativt team på Tankbar i Nyköping som har tagit utgångspunkt i dagens krav på läsbarhet i digitala kanaler och företagets historia. Resultatet är en ny logotyp med tydliga spår av tillbakablickar mot företagets logotyp från 70-talet och tiden innan företaget delades upp i Personbilar och Lastbilar. En av de stora skillnaderna med den nya logotypen är att vi byter namn och då tillbaka till Söderbergs Bil.

Med den nya logotypen förmedlar vi tydligt vilka vi är och det kommer vara enkelt att se oss som avsändare i mindre kommunikationsplattformar som exempelvis mobiltelefoner. Den nya logotypen backas upp av en grafisk profil som vägleder med färger, mönster och en stämpel som berättar var vi finns, startade och vårt motto ”Ger upplevelse på vägen”.

Bytet till den nya logotypen genomförs successivt med start den 15 juni.

Nyhetsarkiv