Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Erbjudande SEAT

Från

995 kr/mån

Nya MÓ 50 med MC-lån

Nya MÓ 50 är bäst i klassen

Nya SEAT MÓ 50 är en eldriven moped som tar dig fram genom stan modernt, säkert och hållbart. Med backväxeln blir allt så mycket enklare, till exempel att backa in på trånga ställen. Skivbromsar och 15-tum fälgar förbättra stabiliteten och säkerheten. Och med en räckvidd på 172 km är det enkelt för de flesta att ta sig till jobbet eller skolan. Batteriet är enkelt att ladda eftersom det är urtagbart och du lätt kan bära det med dig och ladda i ett vanligt eluttag. Under sätet finns plats för 2 hjälmar. MÓ 50 kan köras av den som är minst 15 år med AM-körkort (EU-moped körkort), eller alla som har ett B-körkort.

MÓ 50 finns nu för snabb leverans, välkommen in till oss och provkör.

SEAT MÓ 50 pris från 63 900 kr eller MC-lån 995 kr/mån

Mer om MÓ 50

Tillbehör är Framskärm, Benvärmare, Box 39 liter, MÓ Handskar, Trunk support, Scooter Lock (lås), Hjälmar i flera versioner, Telefonhållare och Smart Light

SEAT MC-lån 36 mån, 25 % kontantinsats, 500 mil/år, 30 % restskuld, rörlig ränta baserad på VWFS basränta. Ändringar av körsträcka, ränta etc. kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. SEAT MC-lån erbjuds genom Volkswagen Finans Sverige AB, helägt dotterbolag inom Volkswagen Group.