Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Nu kan du förboka din nya ID.3

Elbilar för miljoner människor, inte miljonärer. Med ID.-modellerna gör Volkswagen elbilen tillgänglig för många. Volkswagen siktar på att bli ledande på elbilar i världen år 2025, med mer än 20 helt eldrivna och uppkopplade modeller och över en miljon sålda elbilar årligen. De kommer att produceras koldioxidneutralt, vara helt eldrivna och ha avancerad teknik och uppkoppling.

Och du kan bli en av de första att köra en ID.-modell! Redan nu kan du förboka din egen ID.3, vilket kan vara klokt med tanke på det stora intresset den redan skapat. Läs mer och förboka genom att klicka nedan.

Till förbokningen

Den första produktionsklara versionen av ID.3 visas för första gången upp på bilsalongen i Frankfurt (IAA) i september 2019. Då kan du också förvandla din köplats till en order. Sommaren 2020 börjar därefter de första exemplaren att levereras.

 

 

ID. Koldioxidneutrala elbilar för en ny värld.

Bubblan gav en gång i tiden rörelsefrihet till många människor och klassledaren Golf har år efter år demokratiserat körglädje, teknik och säkerhet. Med ID.-familjen inleder Volkswagen nu det tredje stora kapitlet i sin historia: koldioxidneutrala elbilar för miljoner människor.

Efter lanseringen av ID.3 kommer ytterligare ID.-modeller att rulla ut i snabb följd. De har redan visats i prototypform med namnen ID. CROZZ, ID. VIZZION och ID. ROOMZZ.

Läs mer här

 

Först ut: ID.3

ID.3 kommer att finnas i flera versioner med olika räckvidder, från 330 km upp till 550 km (enligt testmetoden WLTP). De svenska priserna och utrustningsnivåerna är ännu inte fastställda men rekommenderat frånpris på den tyska marknaden blir under 30 000 euro.

Redan från start är ID.3 koldioxidneutral. Både battericells-produktionen och ID.-produktionen är till exempel utvecklade för att genomgående använda energi från förnybara källor. Utsläpp som inte kan undvikas i produktionsprocessen kommer att kompenseras genom certifierade klimatprojekt.

”ID” i namnet ID.3 står för intelligent design, identitet och visionär teknologi. Numret 3 syftar på att den storleksmässigt placerar sig i kompaktklassen.

Nyhetsarkiv