Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Nu kan du beställa helt nya Škoda Kamiq

Snart har Kamiq premiär hos oss men du som vill vara först kan redan nu beställa denna helt nya modell från Škoda. Det är en kompakt SUV med hög markfrigång, sportig offroad-design och generösa innerutrymmen som gör att du här har en bil som är lätt att älska.

Insidan i Kamiq har det nya interiörkonceptet med varma färger och du kan välja till LED interiörsbelysning i olika färger. Välj mellan två infotainmentsystem med touchskärmar från 8 till 9,2 tum. Koppla din smartphone via SmartLink+ för att lyssna på musik eller få vägbeskrivningar speglade på infotainmentskärmen.

Tack vare en lång hjulbas har KAMIQ gott om innerutrymmen. Bagageutrymmet är på 400 liter, vilket ökar till hela 1 395 liter vid nedfällda baksäten. Håll dig torr med ett paraply i förardörren, och som tillval kan du känna dig lugn med skyddslister av plast som fälls ut automatiskt för att förhindra repor på din bil och fordonet bredvid när du öppnar dörren.

Nya Škoda Kamiq TSI 115 fr. 215 400 kr

Standardutrustad med bland annat adaptiv farthållare, Bluetooth och SmartLink+ för spegling av smartphone, 8” infotainment med touchskärm i glasdesign, Easy start – nyckellöst start-/stoppsystem, Lane Assist – filhållningssystem, LED varselljus, Light Assist – halvljusassistans inkl. regnsensor, multifunktionsratt i läder, parkeringssensorer bak och variabelt lastgolv.

Nyhetsarkiv