Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Världspremiär: Möt nya SEAT Tarraco!

Tarraco är den senaste modellen i SEATs produktoffensiv och blir med sitt nya designspråk och avancerade teknik märkets nya flaggskeppsmodell. En stor och rymlig SUV som erbjuder både flexibilitet och funktionalitet med 5 eller 7 säten. Nya Tarraco är den perfekta bilen för den aktiva familjen som inte vill kompromissa mellan säkerhet, körglädje eller utrymme. Tekniknivån är hög med en rad förarassistanssystem för en mer säker och komfortabel körning. Även interiören är nytänkande och självklart digital. Tarraco har en 10.25’ tum Digital Cockpit och en 8’’ stor HMI-skärm med tillgång till SEATs utbud av connecttjänster.

Vid lanseringen erbjuds bensin- och dieselmotorer, 150-190 hk, med direktinsprutade med turboladdning och start-stopteknologi. Valbart med fyrhjusldrift och DSG-automatväxellåda. Längre fram kommer SEAT Tarraco även erbjudas med alternativa drivlinor.

Förbokningarna öppnar i december. Vill du veta det senaste om nya Tarraco kan du anmäla dig till nyhetsbrev nedan och bli uppdaterad längs vägen.

Anmäl dig till nyhetsbrev här

 

Nyhetsarkiv