Välj ditt Söderbergs Bil

Norrköping Nyköping

Vi byter nummerserie för våra telefonnummer till 010-497 XX XX.
Under Kontakt hittar du aktuella nummer till din anläggning, servicerådgivare och säljare.

Ring oss  0771-400 000

Se våra öppettider eller läs mer om oss

Erbjudande SEAT

Från

2 595 kr/mån

Ibiza MPI 80 Style med privatleasing

Privatleasa SEAT Ibiza MPI 80 Style

SEAT Ibiza är snygg, säker och rolig att köra.  Den skarpa och tuffa designen i kombination med en modern och uppkopplad interiör gör att du kommer trivas. Standardutrustningen är högklassig med bland annat eco LED-strålkastare, 8,25″ infotainmentskärm, farthållare och filhållningsassistent. Det kompakta utförandet till trots så kan du anpassa lastutrymmet till max med det delade och nedfällbara baksätet. Du tar dig enkelt fram i staden med din Ibiza och har kul på vägen med en körglad motor på 110 hästkrafter och automatlåda som växlar smidigt och snabbt. Finns även med FR som ger dig ännu mer utrustning och stil från start och ett prisvärt erbjudande på den mindre motorn med 80 hk och manuell växellåda.

Utseende: 15″ lättmetallfälgar Enjoy Brilliant Silver

Teknik: Elektriskt inställbara, infällbara och uppvärmda sidospeglar. Elektronisk startspärr, Mediasystem med 6 högtalare.

Säkerhet: Lane assist, parkeringssensorer bak

Ibiza MPI 80 Style privatleasing från 2 595 kr/mån

Mer om Ibiza

Fri Service ingår. Oavsett hur du väljer att köpa din SEAT så ingår alltid SEAT Trygghet:

• 3 års fri service
• 3 års nybilsgaranti
• 3 års fri assistans

5,3 l/100 km bränsleförbrukning WLTP, 119 g/km CO2-utsläpp WLTP. SEAT Privatleasing 36 mån. 3000 mil. Garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (vwfs.se/om-oss/aktuell-basranta). Möjlighet att utöka miltal mot tillägg. Ev. övermil och onormalt slitage debiteras. Uppl.- och admin.avgift tillkommer. Vi reserverar oss för ändringar och avvikelser. Genomsnittlig månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-. Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300:-/mån. Erbjudandet gäller endast lagerbilar. Med reservation för ev. slutförsäljning. Bilar i lager kan vara extrautrustade till ett högre månadspris.